Skip to main content
Per què utilitzar la funció d'eliminació remota de con... - KH1083

Preguntes freqüents

Per què utilitzar la funció d'eliminació remota de connexions? No puc simplement bloquejar un usuari al meu portal VPN?
 

Remote Connection Wipe ofereix seguretat addicional en eliminar la informació sobre la vostra infraestructura VPN. També pot utilitzar Remote Connection Wipe per motius de compliment o quan treballeu amb contractistes externs.

Remote Connection Wipe també té l'avantatge afegit de funcionar amb qualsevol connexió VPN, fins i tot les que no ofereixen autenticació d'usuari. Això us permet bloquejar l'accés a la VPN per a un usuari individual sense haver de distribuir una nova connexió a tot l'equip.

Privacy Settings / Datenschutz-Einstellungen