Preguntes freqüents
Puc desfer la supressió de connexions que es va fer mitjançant Remote Connection Wipe?
No, actualment no podeu desfer la supressió d’una connexió remota. Tot i així, podeu tornar a donar d’alta un membre de l’equip. Tingueu en compte que haureu de redistribuir les connexions VPN del vostre equip al nou usuari abans que pugui connectar-se.
