Preguntes freqüents
Remote Connection Wipe ofereix seguretat addicional en eliminar la informació sobre la vostra infraestructura VPN. També pot utilitzar Remote Connection Wipe per motius de compliment o quan treballeu amb contractistes externs.
Remote Connection Wipe també té l'avantatge afegit de funcionar amb qualsevol connexió VPN, fins i tot les que no ofereixen autenticació d'usuari. Això us permet bloquejar l'accés a la VPN per a un usuari individual sense haver de distribuir una nova connexió a tot l'equip.
