Ofte stillede spørgsmål
Hvis du er sikker på, at din tid hos os er slut, har vi gjort det nemt at fjerne alle dine oplysninger fra vores database, så du ikke behøver at vente på, at vi gør det.
Log blot ind på din Privacy Manager, og klik på 'Slet din konto' nederst på siden.
Bemærk, at denne handling er uigenkaldelig, og du vil miste adgangen til alle tidligere købte produkter og tjenester!
