Preguntes freqüents
He desactivat l'opció de "Renovació automàtica" per al meu pla. Per què ara veig un preu diferent després de la data de venciment?
Els plans que estan configurats per renovar-se automàticament poden mantenir els beneficis de preu ("preus hereditaris").
En desactivar l'opció de renovació automàtica, perdrà automàticament qualsevol dels seus avantatges de preu existents (és a dir, promocions o ofertes introductories). Aquesta acció no es pot revertir. Si després vol renovar el seu pla en un moment posterior, se li facturarà al preu habitual del pla.
Si us plau, tingueu en compte que el vostre pla també finalitzarà si el vostre mètode de pagament no es pot carregar en el moment de la renovació (és a dir, caducat, perdut o robat). Si necessiteu actualitzar el vostre mètode de pagament, podeu fer-ho en qualsevol moment al vostre my.maildesigner365 o my.vpntracker compte.
