Preguntes freqüents
Les dades de la meva connexió VPN s'han carregat al meu Personal Safe. Com puc eliminar completament aquestes dades de connexió del meu Personal Safe?
Totes les dades que carregueu al vostre Personal Safe estan fortament xifrades. Ningú, ni tan sols nosaltres, podrà accedir a les vostres dades.
Les connexions i dreceres que s'han emmagatzemat al vostre Personal Safe es poden eliminar de dues maneres diferents:
1. A l'aplicació VPN Tracker per a Mac
Pere eliminar connexions o dreceres del vostre Personal Safe, seguiu aquests passos:‣ Vés a "VPN Tracker" > "Preferències" ‣ Selecciona "Personal Safe" ‣ Desmarca les connexions i/o dreceres que vulguis eliminar de la llista ‣ Premeu Actualitza ‣ Això eliminarà tota la informació de connexió dels nostres servidors.
2. Al navegador a my.vpntracker.com
Pere eliminar connexions del vostre Personal Safe, seguiu aquests passos:‣ Obre my.vpntracker.com i inicia sessió amb el teu ID d'equinux i contrasenya ‣ Selecciona "Personal Safe" a la barra lateral ‣ Aquí veuràs totes les connexions i dreceres que s'han desat al teu Personal Safe. ‣ Quan premeu el botó d'eliminació al costat de qualsevol connexió, aquesta s'eliminarà instantàniament del vostre Personal Safe.
