Často kladené otázky
Vypol som možnosť „Automatického obnovenia“ pre môj plán. Prečo teraz vidím inú cenu po uplynutí platnosti?
Plány nastavené na automatické obnovenie si môžu zachovať cenové výhody („zachované ceny“).
Deaktiváciou možnosti automatického obnovenia automaticky stratíte všetky existujúce cenové výhody (napr. propagačné akcie alebo úvodné ponuky). Túto akciu nie je možné vrátiť. Ak si neskôr budete chcieť plán obnoviť, bude vám účtovaná bežná cena plánu.
Vezmite prosím na vedomie, že váš plán tiež skončí, ak nebude možné vašu platobnú metódu pri obnovení strhnúť (napr. vypršala platnosť, stratila sa alebo bola ukradnutá). Ak potrebujete aktualizovať svoju platobnú metódu, môžete tak urobiť kedykoľvek vo svojom my.maildesigner365 alebo my.vpntracker účte.
